Hudspecialistpodden
Våra makeuprutiner

Våra makeuprutiner

July 30, 2020

I dagens avsnitt av Hudspecialistpodden dyker våra hudterapeuter djupt ner i sina makeupnecessärer för att dela med sig av sina egna makeuprutiner. Det blir allt från foundations till brynpennor, mascaror och rouge.

Hudvård, makeup och graviditet med Susanne Barnekow

Hudvård, makeup och graviditet med Susanne Barnekow

July 23, 2020

I dagens poddavsnitt får vi besök av ingen mindre än Plaza Kvinnas skönhetsredaktör Susanne Barnekow som delar med sig av sina bästa hudvårds- och makeuptips under graviditeten. Vi får även tips på behandlingar man kan göra för att boosta huden maximalt.

Topp 10 budgetkap under 300 kr

Topp 10 budgetkap under 300 kr

July 16, 2020

Vem älskar inte att fynda hudvård och makeup? I dagens avsnitt har Sara och Yasemin vaskat fram inte mindre än tio riktiga budgetkap som alla kostar under 300 kr. På listan hittar vi allt från rengöring och fuktserum till lip oil och solskydd. Enjoy!

Hyaluronsyra och EGF med Håkan från CLINICCARE

Hyaluronsyra och EGF med Håkan från CLINICCARE

July 9, 2020

I dagens avsnitt får vi hjälp att fördjupa oss i ingredienser som lågmolekylär hyaluronsyra och EGF tillsammans med vår gäst, Håkan Wahlström, som tog märket CLINICCARE in på den svenska marknaden. Vi får veta allt om filosofin bakom varumärket som går ut på att hålla huden hälsosam och bromsa ålderstecken genom att öka hudens fuktnivåer.

 

Våra bästa beautykombos

Våra bästa beautykombos

July 2, 2020

Ibland blir 1 + 1 mycket mer än 2 när det kommer till hudvård. Vilka produkter kan du kombinera för att ge din hud det där lilla extra? Sara och Yasemin ger sina bästa tips på produkter som tillsammans skapar magi på huden. 

Kost & hud med Frida

Kost & hud med Frida

June 25, 2020

Påverkas vår hud av det vi äter? Vi tar hjälp av vår blogg- och hudterapeutkollega Frida för att djupdyka i samspelet mellan kost och hud. Vi får tips på såväl näringsrika produkter som specifik mat som kan hjälpa till att boosta olika hudtyper och hudtillstånd.

Våra sommarrutiner

Våra sommarrutiner

June 18, 2020

Lagom till att sommaren är här på riktigt skalar våra hudterapeuter ner sina hudvårdsrutiner för att passa såväl lata dagar och ledighet som mer sol och värme. I dagens avsnitt får vi Sara och Yasemins sommarrutiner serverade och ett och annat tips på sommaranpassad hudvård.

Beautytrender

Beautytrender

June 11, 2020

I veckans podd pratar Sara och Yasemin om vilka som är de stora trenderna inom skönhetsvärlden just nu. Är vegansk hudvård, CBD, pre- och probiotika och superfoods bara flugor, eller är de här för att stanna? 

Syra, retinol och sol

Syra, retinol och sol

June 4, 2020

Syror och retinol är normalt hudterapeuternas bästa vänner, men hur ska man resonera under sommaren? Går det att fortsätta att använda sina aktiva produkter, eller bör man leta efter mildare alternativ? I dagens poddavsnitt reder Sara och Yasemin ut hur man bör resonera under sommaren för att undvika pigmenteringar och andra ovälkomna solskador och samtidigt kunna behålla en resultatinriktad hudvårdsrutin.

Hudvårdsrutinens olika steg

Hudvårdsrutinens olika steg

May 28, 2020

Precleanse, booster, essence och serum - vad är egentligen vad i hudvårdsrutinen och i vilken ordning applicerar man bäst sina produkter? Detta får vi reda på i dagens avsnitt där Sara och Yasemin guidar oss igenom en hudvårdsrutin med upp till 14 steg.